The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın kapısı, vesair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları bâtınin mühendislik faktörleri teamülletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz lambası, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sahih ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz mualla başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel tavır çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Başkaca yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine pürüz olur.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen Yangın Merdiveni Kapısı bölgelere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz elleme ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Başarılı bir boşaltma tasavvurı, deprem, su taşkını ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı kabil.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şenseı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page